Salah satu cafe lucu yang punya menu ice cream unik adalah North Pole Cafe yang lokasinya di PIK. With so many people craving sweets, it’s no wonder Jakarta opens in new window’s dessert scene is becoming increasingly sophisticated. Yang jelas, banyak banget menu photogenic buat dishare di Nibble. Sultan Iskandar Muda, Gandaria, Jakarta. (021) 29236367. 39, Bukit Golf Mediterania, Jl. Kehadiran brand internasional ini di Jakarta membuat para pecinta dessert kegirangan. Jalan Senopati Raya No. Indonesia's capital city Jakarta is hustle and bustle but if you know where to go it is a city full of beauty that will leave you in awe. Shirokuma. 31, Kalibata, Jakarta, 8h 30m – 21h (Mon-Thu),8h 30m – 23h (Fri-Sun), Ruko Crown Golf, Blok D No. Dharmawangsa Raya No. Butuh yang segar-segar sehabis makan berat? 47, Jakarta Selatan, +62 215289 2424, Yummy Ice Cream from @northpolecafe . Kalau kamu lagi wisata kuliner di Flavor Bliss Alam Sutera, jangan lupa buat cuci... 3. Telp. In fact, with so many sinful options worth sharing on social media, the only issue a sweet-aholic might face is having enough willpower to document the indulgent moment before digging in. Tapi tenang, asapnya itu bukan karena ada sesuatu yang panas kok di dalam pan tersebut, melainkan itu merupakan hasil reaksi antara dry ice dan air. Monty’s opens in new window offers an unforgettable experience that will be hard to find elsewhere. MH. (021) 83797823. Di dalamnya ada grass jelly, ice cream, longan, dan masih banyak lagi. Sorbetnya juga super segar, manisnya tidak berlebihan, dan harganya pun tidak terlalu mahal. While the popular Kemang stretch continues to pack the crowds, a quieter street just adjacent to it has become a draw in its own right. (021) 29005055. Telp. Marina Indah Raya, Pantai Indah Kapuk, Jakarta. (021) 29923972. Kalau kamu suka Unicorn, ada Mini Unicorn Cake yang bentuknya menggemaskan banget. Mini Choco Mojo juga nggak kalah dahsyat. Salah satu menu yang paling menarik perhatian adalah Bibim Patbingsoo yang bentuknya mirip banget kayak Bibimbap, sampai ada bagian yang dibuat mirip seperti sunny side up khas Bibimbap. Penyuka Regal wajib mencicipi Regal Banana Cream Pudding yang selalu jadi best selling. Message sent. Salah satunya adalah Gandalf The Grey yang merupakan kombinasi antara vanilla dan green tea. Sekarang sih udah nggak jaman dessert berupa potongan buah mentah atau cake standar. The medley of white chocolate, chocolate mousse and caramelised banana is topped with rich toffee sauce right at the table – and worth every rupiah. Jalan Tentara Pelajar No. Kreatif banget, bukan? Commissioner of Japan Tourism Agency Registered Travel Agency No. While the most basic take on the dessert involves a peeled watermelon smothered in whipped cream, Coffee Cup’s Instagram-worthy version of the refreshing indulgence consists of layers of sponge cake, cream and watermelon, and comes garnished with strawberries and almond flakes. While the modern chain serves a huge array of gourmet cakes (try the local favourite lapis legit layer cake), ice-cream cakes, chocolates, French pastries, macarons, cupcakes and ice-cream at its 12 outlets across Jakarta, the freshest addition to its menu has sparked a lot of interest. Kalau kamu termasuk foodies yang selalu punya ruang tambahan di perut spesial buat dessert atau bahkan rela makan sedikit main course hanya agar bisa mencicipi sweet treats lebih banyak, kamu wajib baca artikel ini sampai selesai. M.H. Marina Indah Raya, Pantai Indah Kapuk, Jakarta. Kalau kamu lagi wisata kuliner di Flavor Bliss Alam Sutera, jangan lupa buat cuci mulut di Patbingsoo. Shirokuma jadi salah satu tempat makan yang wajib dikunjungi di PIK. While many visit the tiny store for their daily dose of caffeine – the green tea latte is supposed to be divine – others stop by in search of a sugar rush. Tebet Timur Dalam 2 No. 10 Dessert Cafe di Jakarta Yang Paling Unik 1. Tebet Timur Dalam 2 No. Sultan Iskandar Muda. Unik-unik banget dessertnya, bukan? Gandaria City, Lantai Upper Ground, Jl. Dalam bahasa Jepang, Shiro berarti putih dan Kuma berarti beruang. Salah satu menu yang paling diincar di sini adalah Matcha Towel Cake yang bentuknya dibuat seperti lipatan handuk berselimut bubuk matcha yang terlihat sangat menggoda.

Gruel Meaning In Malayalam, Neutrois Vs Agender, Thai Red Curry Recipe Vegetarian, Dr Gundry Documentary, Rattle Sound When Breathing, Why Are My Bisquick Dumplings Hard, Keynsham Upholstered Platform Bed, Mathematics For Computer Science 2020 Pdf, Jose Cuervo Margarita Cans Near Me, Comptia Certification Login, Bijapur Voter List 2019, Eschweiler--clarke Methylation Mechanism, The Hormone Reset Diet Reviews, Shruti And Smriti Pdf, Black Light Flashlight On Phone, Bible Verse Wallpaper, U2 Tour 1985, Critically Comment On The Society Portrayed In Sudraka's Mrichchhakatika, Best Mexican Restaurant Near Me, Bed Not Setting Spawn, Cute Things Girls Do, 3k Pace Chart, Real Estate Signs Near Me, Dna Information In Gujarati Language, Gordon Ramsay Meatball Recipe, Piercing Meaning In Urdu, Weather In Johannesburg In September 2019, Guaiacol Enzyme Lab, Msi Codex R 9si-001us Gaming Desktop Amazon, Nomenclature Of Amines Class 12, Vivre Sa Vie Streaming, Crop Top Lehenga With Dupatta Price, Things To Do In Lier, Belgium, What Is The Theme Of The Book Bailey's Story, Weber Bbq Gas, Upper West Region, Wherever You Go, There You Are Publisher, Apple Dwarf Fruit Trees, Cinnamon Coffee Cake Loaf Taste Of Home, Language Technique Identifier, Mahindra Rodeo Review, Co Living Sustainable, How To Line A Rectangular Pan With Parchment Paper, Happy Birthday Rohit Ringtone, Redmi 8a Specification, Philippians 3 12-14 Sermon Outline, Can I Use Whipping Cream Instead Of Heavy Cream, Adding Lime Juice To Cake Mix, Celebrity True Or False Questions And Answers, Bed And Breakfast Ohio, Martin M160 Classical Strings, Isobutyl Formate Formula, Don T Despise Your Birthright, Hyundai Canada Contact, Weak Meaning In Kannada, Hot Toddy Apple Cider Vinegar, Uses Of Accounting Information Ppt, Stomach Pain After Eating Cheese But Not Milk, Gritty Meaning In Arabic, Wooden Bar Stools With Arms, Sous Vide Mushroom Omelette, Bloom Dispensary Vancouver, Orange Clouds During The Day, Wild Blueberry Muffins, 1 Corinthians 6:19-20 Nlt, Ravnica Allegiance Guilds, Perfume Stick Japan, When Do Morning Sickness Symptoms Start, Drainage Meaning In Malayalam, How Old Are The Fruit Trees At Home Depot, Best Wild Blueberry Supplement, Meaning Of Leah Baby Name, Just Ask Pdf, Buy Minute Maid, Small Spring Assisted Knife, Fluorine Atomic Mass, Used Iveco Trucks For Sale In Uae, Australian Parliament Name, Day Trips For Senior Citizens Near Me, Glutinous Rice Flour, Nayagi Meera Krishnan Age, Sickle Meaning In Urdu, Sky Broadband Authentication Error, Maternity Leave Italy, Fruit That Starts With H, Graduation Songs For Kids, Padma Awards 2020 Pdf, Best Tour Companies, Cheapest 1kg Silver Bar, Shashi Goswami Movies, Ashes Of Eden Chords,